Dikke zege voor DESZ F1

Auteur: Paulien Weebers. Foto's: 2

Vrijdag 4 september | Mag ik u even voorstellen! Sem Boerhof, Sem Visscher, Marc Horst, Joey Snijder, Anouk Fakkert, Milan Vos, Imre van Olst, Coen Schraa en Huub van Dijk. Dit zijn de mannen en dame van F1 die het dit seizen moeten gaan maken in de eerste klasse.

Na een 5-1 overwinning bij Flevo Boys stond woensdagavond 2 september de tweede bekerwedstrijd op het programma. Na wat verwarring over de shirts trapte F1 om 18.30u af in het groen, tegen de mannen van Veno F1 in het rood.

Vanaf de eerste minuut is het DESZ die meteen goed overspeelt, aanvalt, scherp is, aanvallen netjes van achteruit opbouwt door Milan en Sem Visscher met andere woorden…..er staat een echt team…dat belooft wat! Al na een paar minuten begint Imre maar meteen met een hattrick 3-0!! Op het middenveld wordt het spel goed verdeeld door Anouk en Coen en via een voorzet van Joey is het Huub die voor de 4-0 zorgt. Veno doet wat het kan maar komt er niet aan te pas. Ondanks dat DESZ al snel op een ruime voorsprong staat blijven ze hard (voor elkaar) werken wat, door een mooie voorzet van Marc, resulteert in de 5-0 door Joey. De ene aanval is nog mooier dan de andere en na een hoekschop is het Huub die in de kluts weet binnen te tikken. Niet veel later valt ook de 7-0 en na een prachtige lange pass van Sem Visscher weet Joey ook de 8-0 te scoren. Richting de rust is het DESZ die iets gas terug neemt maar daarmee is de doelpuntenregen nog niet voorbij…Huub 9-0, Joey 10-0 en ook de enige dame in dit team, Anouk, pikt haar doelpuntje mee.

Na een prachtig begin van de eerste helft door de hattrick van Imre is het Marc die daar aan het begin van de tweede helft een schepje bovenop doet, 4 doelpunten op rij! De aanvallen van Veno zijn slechts op 1 hand te tellen maar ook dan is e, door goed verdedigend werk van Milan geen sprake van gevaar. Zelfs als Sem Boerhof oog in oog staat met een speler van Veno blijft hij even cool en scherp als altijd en weet hij de 0 te houden! De tweede helft is iets minder georganiseerd maar na zo'n ruime voorsprong is het ook wel logisch dat iedereen zn goaltje probeert mee te pikken. Uiteindelijk is het Joey die de wedstrijd afsluit met de 16-0 en 17-0.

Aanstaande zaterdag om 9.00u staat DESZ F1- Urk F2 op het programma!