Nieuws

​D'IJSKO & Kinderopvang "bij Marloes" winnen tweede bedrijventoernooi!

​D'IJSKO & Kinderopvang "bij Marloes" winnen tweede bedrijventoernooi! Bekijk het fotoalbum!
Auteur: Organisatie.  Fotoalbum: RS-Service 7x7 Bedrijventoernooi 2019.

Maandag 24 juni | Zaterdag vond de tweede editie van het RS-Service 7x7 Bedrijventoernooi plaats op sportpark "De Cingellanden" in Zwartsluis. Onder zonnige omstandigheden werd er in een recreatieve- en prestatiegerichte categorie gestreden voor de prijzen.

In de recreatieve poule was het spannender dan vorig jaar. D'IJSKO kreeg meer tegenstand, maar bleken uiteindelijk wel de beste te zijn. Nadat D'IJSKO in de halve finale McDonalds Zwolle had uitgeschakeld. Moest het bedrijf uit Genemuiden het opnemen tegen BESTO. Na een zeer spannende finale stond de brilstand nog op het scorebord, waardoor strafschoppen uitsluitsel moesten bieden. Hierin bleek D'IJSKO iets beter in te zijn zijn BESTO.

In de prestatie-poule was er één team die er boven uit stak; Kinderopvang "Bij Marloes". Zij wonnen alle wedstrijden en kregen 'maar' één tegendoelpunt. In de finale was de Albatros de tegenstander. De winnaar van vorig jaar kon geen vuist maken, waardoor Kinderopvang "Bij Marloes" moeiteloos te titel wist binnen te slepen.

Organisatoren Jarno van Eijken en Gerjan Spit kijken weer terug op een zeer succesvol RS-Service Bedrijventoernooi. Spit vertelt: "Alles verliep volgens schema en dat is belangrijk. Het weer zat mee en allemaal blije gezichten, daar doen we het voor".

Voor Van Eijken was het zaterdag sowieso al een bijzondere dag. Hij vierde zijn verjaardag op het prachtige toernooi. "Mooi hé, om zo je verjaardag te vieren. Het was een drukke dag, maar al die gezelligheid is gewoon geweldig", vertelt Van Eijken. Op de vraag of er volgend jaar weer een editie kwam, volgde een kort antwoord. "Tja, dat moet maar hé", reageert de jonge Sluziger met een zeer grote glimlach.

Foto's: Henk Kuik

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
RS-Service 7x7 Bedrijventoernooi 2019 >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams