​DESZ Vrouwen 2 flink onderuit tegen Steenwijkerwold vrouwen 2

Auteur: Lianne Timmerman.

Maandag 21 maart | Half 1 was de aftrap op Sportpark Steenwijkwold. Steenwijkerwold nam de aftrap, DESZ was nog niet wakker waardoor Steenwijkerwold het doel van DESZ gelijk wist te vinden en scoorden de 1-0. Steenwijkerwold wist DESZ een paar voorbij te spelen en hadden erg veel kansen en zo viel ook snel de 2-0. DESZ kreeg ook een paar keer en mooie kans alleen wist deze niet te benutten. Steenwijkerwold wist de kansen wel te benutten en scoorden de 3-0.

DESZ Vrouwen 2 flink onderuit tegen Steenwijkerwold vrouwen 2

Half 1 was de aftrap op Sportpark Steenwijkwold. Steenwijkerwold nam de aftrap, DESZ was nog niet wakker waardoor Steenwijkerwold het doel van DESZ gelijk wist te vinden en scoorden de 1-0. Steenwijkerwold wist DESZ een paar voorbij te spelen en hadden erg veel kansen en zo viel ook snel de 2-0. DESZ kreeg ook een paar keer en mooie kans alleen wist deze niet te benutten. Steenwijkerwold wist de kansen wel te benutten en scoorden de 3-0. Na een half uur schoot Steenwijkwold op de lat. Daarna kregen ze nog een kans om de bal in het doel te schieten, maar de keeper van DESZ wist de bal tegen te houden. 5 minuten later was het weer een spannend moment voor de keeper maar ook toen wist ze de bal tegen te houden. Tijdens een hoek schop voor Steenwijkwold werd de bal door de verdediging van DESZ weggeschoten. Helaas werd er in de 40e minuut werd de 4-0 gescoord door Steenwijkerwold. En net voor rust kreeg DESZ ook de 5-0 om de oren.

Na een duidelijke preek van de coach begon vrouwen 2 aan de tweede helft van de wedstrijd. Al in de eerste minuut van de tweede helft werd de 6-0 gescoord. De opstelling van DESZ was gewijzigd zodat er meer druk voor in kon worden gezet. De tweede helft ging dan ook beter. Er werd zelfs bijna nog een doelpunt gemaakt door DESZ. Ondanks dat DESZ beter speelde dan in de eerste helft werd er in de 86e minuut weer een doelpunt gescoord door Steenwijkwold en werd het 7-0. Vlak voor het fluitsignaal van de scheids werd nog de 8-0 gemaakt. Dit was dan ook de teleurstellende uitslag.

Volgende week moet vrouwen 2 spelen tegen Espel.