DESZ Vrouwen 1 wint van Vitesse '63 Vrouwen 2

Auteur: Esmee Stam. Foto's: 10

Zondag 30 augustus | ​De wedstrijd is onwennig voor Desz in het begin van de strijd tegen Vitesse Vrouwen 2. Dit zorgt ervoor dat in de 7e minuut al gescoord wordt door Vitesse. 0-1. Vitesse komt vaker door de verdediging en schiet op doel maar de bal wordt tegen gehouden.

Na 20 minuten is er samenspel tussen Miranda en Jacqueline op het middenveld. Jacqueline krijgt een kans vanaf de middenlijn. Helaas heeft de keeper van Vitesse de bal tegengehouden. Rond de 35e minuut scoort Miranda waardoor we op gelijke hoogte komen; 1-1. Vanaf dit moment zie je dat de DESZ dames terug in hun spel komen. Ze krijgen meerdere kansen op doel In de tweede helft merk je dat DESZ weet wat ze moeten doen. Hierdoor krijgt DESZ een kans op het doel wat de eerste keer niet afgemaakt kan worden door Imogen, gelukkig staat Patricia erachter die op doel schiet en scoort. Het is 2-1 voor DESZ. Even later krijgt DESZ nog een kans. Miranda schiet op doel, het is 3-1. Later in de wedstrijd krijgt Miranda nóg een kans. 4-1 en daarmee eindigt de wedstrijd en blijven de punten van deze oefenwedstrijd thuis.