DESZ Vrouwen 1 speelt gelijk tegen IJVV

Auteur: Lisa Plette. Foto's: 46

Dinsdag 18 februari | ​Zaterdag 15 Februari. We trappen af om 14.30 uur voor een thuiswedstrijd tegen IJVV VR2.

Beide teams begonnen gelijk fanatiek te voetballen. De teams waren erg gewaagd aan elkaar. DESZ had in de 4e minuut al een kans. Hannah gaf een mooie voorzet op Miranda, die de bal naast kopte. Vanaf de 29e minuut verliest DESZ kracht. Hierdoor creëert IJVV goede kansen. Dankzij het werk van onze keeper Ilse en een beetje geluk, maakte IJVV de kansen niet af. In de 36e minuut heeft Jacqueline nog een mooi schot op doel. Dit na goed combinatievoetbal tussen Iris en Jacqueline. Helaas ging deze bal niet in het doel.

Ruststand 0-0

Gelijk na rust beginnen beide teams weer fanatiek te voetballen. Deze 2e helft had IJVV de overhand. In de 48e minuut had DESZ nog een kans, door een schot op doel van Iris. Door een miscommunicatie aan de kant van DESZ kreeg IJVV een indirecte vrije trap net buiten de 16. IJVV neemt de vrije trap en de bal gaat in het doel. 0-1 voor IJVV. Kort daarna in de 80e minuut hands aan de kant van IJVV. De bal werd op de rand van de 16 neergelegd. Jacqueline neemt deze vrije trap en schiet de bal keurig strak in de hoek. 1-1! Ook in de 83e minuut had DESZ nog een grote kans. Hannah geeft een mooie voorzet op Miranda, die de bal net naast schiet. Beide teams willen nog erg graag winnen, maar het is tijd helaas.