DESZ VR2 pakt volle buit in eerste wedstrijden

Auteur: Willeke Esteie. Foto's: 34

Zondag 22 maart | Na een overweldigende overwinning van vorige week gingen we vol goede moed de eerste competitie wedstrijden in. Afgelopen vrijdag werden deze wedstrijden gespeeld op sportpark de Cingellanden.

De eerste wedstrijd was tegen Wacker...nou wakker werden we..Na alle 35-plussers van vorige week kwamen deze meiden bij elkaar opgeteld nog niet tot de 35. Volgens onze supporters stond de leeftijd op hun rug..... Gelukkig heeft DESZ met de helft van het damesteam van toen een bak aan ervaring. Dit bleek...een 2-1 overwinning!

Tijdens deze wedstrijd stond de volgende tegenstander de kunst al af te kijken. En ja hoor..die oudjes van DESZ..die pakken we wel. Na nog geen 2 minuten spelen lag de bal al achter de keeper van Oranje Zwart. De dames van DESZ bleven rustig en beheerst spelen (op enkele uitzondering na...). Ze bleven goed spelen en de wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning!