Nieuws

DESZ VR1 wint met minimaal verschil van Oene VR1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Richard Bruintjes. Foto's: 3

Dinsdag 11 oktober | Afgelopen zaterdag moesten de dames naar Oene Aanv.14.30. Afgelopen jaar hadden ze er dik verloren dus moesten we wat recht zetten. Oene ging vanaf begin direct volle bak er tegen aan.

DESZ stond met de rug tegen de muur. Maar hebben een goeie keepster en die was bepalend de gehele wedstrijd. Na 20 minuten volle druk kwam DESZ een beetje uit de verdrukking en een verkeerde terug naar medespeelster, pikte Miranda de bal op en de hele achterhoede stond op verkeerde been inclusief keepster. Miranda twijfelde geen moment en schoot de bal direct op het doel over de keeper heen. Prachtig doelpunt. 0-1 was een feit. Oene zette steeds meer druk maar had een probleem. DESZ speelde als eenheid en anders stond Lysanne haar mannetje in het doel en die bleek gewoon onpasseerbaar te zijn. En anders stond er nog wel een aanvalster van DESZ in de weg op de achterlijn.

Tweede helft kwam DESZ steeds meer in het spel voor. Kleine spelde prikjes. Toen Oene´s rechtsback verkeerd een bal inschatte, ging Anne Mieke er vandoor maar werdt onregelmentair afgestopt. Iedereen dacht een strafschop alleen de man in het zwart (groen) dacht er anders over. Oene was de wanhoop nabij. En probeerde nog steeds met man en macht de eer te redden. Maar DESZ gaf niks kado. Complimenten, DESZ heeft als een eenheid gestreden en de punten gingen mee naar Zwartsluis en het was nog lang onrustig die avond in de Sluus. 0-1 top collectieve prestatie van de dames en de staf.

Volgende week spelen de dames om 12.30 uit bij DVS '33 in Ermelo die ook boven in meedraait tot nu toe.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams