DESZ VR1 verliest eerste competitiewedstrijd

Auteur: Ilse Bregman.

Donderdag 26 september | Op de zaterdag kwam het dames elftal bij elkaar voor de eerste competitie wedstrijd tegen go ahead Kampen. Om kwart over 11 werd de bal afgetrapt. De dames van Desz konden niet goed in de wedstrijd komen, waardoor go ahead Kampen al snel met 1-0 voorstond.

Helaas ontstonden hier en daar wat akkefietjes in het team en liep het niet super. Verder in de eerste helft werden we steeds meer op onze eigen kant gedwongen. Snel vielen er nog 2 goals.

Ruststand: 3-0. In de rust werden we toegesproken door onze leider en hebben we onderling de situatie besproken.

In de tweede helft kwamen we beter in de wedstrijd en konden ons ook beter staande houden. Hier en daar konden we wat kansen creƫren. Helaas konden we de kansen niet afmaken. De tegen partij kreeg ook nog vele kansen en scoorde nog 2 keer. Verder in de tweede helft kreeg DESZ een mooie kans, maar Miranda werd onderuit gehaalt in het 16 meter gebied. DESZ krijgt een penalty en die wordt fraai ingeschoten door Miranda. Een paar minuten later kreeg ook de tegenpartij een penalty die er goed in ging. Helaas is de eerste competitiewedstrijd verloren.

Eindstand: 6-1