Nieuws

DESZ VR1 laat eerste punten liggen in Rouveen

Bekijk alle foto's!
Auteur: Renee van Wieren. Foto's: 55

Maandag 5 oktober | Zaterdag 26 september- Voor de dames van DESZ staat de derde wedstrijd van de competitie op het programma. Tot nu toe zijn alle wedstrijden gewonnen en de dames willen die reeks doorzetten.

De wedstrijd begint en Rouveen zit er gelijk strak op en begint fel aan de wedstrijd. DESZ begint wat minder aan de wedstrijd en moet even de draai vinden. Toch gaat het daarna redelijk gelijk op. Er komt een mooie steekbal op de voorhoede maar die komt net niet aan. Even daarna is er weer een kans voor DESZ na goed druk zetten alleen eindigt de bal in de handen van de keeper.

In de 8e minuut is er een kans voor Rouveen maar deze wordt goed weggewerkt door de verdediging. Kort daarna is Rouveen weer gevaarlijk maar deze keer is het de keeper die DESZ redt.

Toch is het Rouveen die het meeste voetbal laat zien en dat resulteert dan ook in een doelpunt. DESZ laat zich te makkelijk aan de kant zetten en het is 1-0 voor de thuisploeg.

Daarna is DESZ nog steeds niet scherp, ballen komen niet aan en Rouveen blijft gevaarlijk. Vlak voor rust komt DESZ er nog een keer uit maar rond de 16 loopt DESZ zich zichzelf vast en is daar het fluitsignaal voor rust.

Gelijk na rust is het weer Rouveen met een grote kans maar de keeper redt wederom.

In de 2e helft heeft DESZ de grootste kans om langs zij te komen maar na een prachtige voorzet wordt de bal net naast gekopt. Even later gaat ook een vrije trap net naast.

In het laatste kwartier van de wedstrijd is het Rouveen met de kansen. Een uithaal zorgt voor de 2-0, de bal belandt over de keeper in het net. Ook krijgen ze nog een kans op Een derde doelpunt maar de keeper van DESZ bleef scherp en houdt de bal tegen.

Eindstand Rouveen 2-0 DESZ

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ VR1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams