Nieuws

​DESZ VR 1 weet weer punten te pakken

Auteur: Nico Guchelaar.

Zondag 13 december | Door allerlei blessures zitten we momenteel met een heel smalle selectie maar met hulp van VR 2 kan er altijd gevoetbald worden. De wedstrijd tegen BDE hadden we Marith en Denise als wissels en na 20 min in de wedstrijd moest Marith al aan de bak. Anna viel uit met enkelklachten een compliment aan Marith zij vulde het prima in. 

Ook Denise moest nog vol aan de bak Melissa die ook al een aantal weken niet blessure vrij is moest het veld verlaten ook zij vulde het goed in. BDE was dan wel wat sterker als ons maar we hielden toch mooi de 3 punten in de Zwartsluis mooie doelpunten van Miranda en Jacqueline bracht ons de zege 3-2. Marith – Denise en Bianca bedankt.

Wedstrijd DESZ VR1 Steenwijkerwold VR 1
We hadden vandaag een grote selectie met 4 wissels op de bank wat een luxe de teams waren vandaag aardig aan elkaar gewaagd de grootse kans was voor Anne Mieke maar helaas voor ons stond de keeper op de goede plaats. Ook st w Wold had enkele kansjes maar Bianca wist er wel raad mee. Anne Mieke was een voortdurende dreiging voor St W Wold en ze kreeg ook extra mandekking zodoende was er meer ruimte voor andere spelers van ons.

De ruimte die we kregen deden we nog te weinig mee pootje haken in strafschopgebied leverde ons een strafschop op Miranda anders altijd trefzeker moest helaas de meerdere erkennen in de keeper de ruststand was 0-0 Hanneke verving Julia aan de rechterkant en had een prima invalbeurt ook Jeanet werd vervangen Anne Lore die gelijk een zwaargewicht tegen zich over zag staan maar ze stond haar mannetje ook een prima invalbeurt.

Het spel golfde wat op en neer echte kansen kwamen er niet tot de 85 min de voor Sharona ingevallen Maike die goed wegdraaide van haar tegenstander en de 1-0 op het bord neerzette st W Wold zette nog wel aan maar het geloof was weg. Conclusie we hebben als team gestreden en gewonnen. We staan nu op plaats 7 maar laten we de 2 helft van het seizoen ook als team blijven voetballen dan zit er zeker een top 5 klassering in. Blessure vrij blijven en elkaar blijven motiveren ook om te trainen. Denise – Bianca – Anne Lore, bedankt!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams