Nieuws

DESZ Voetbaldagen een groot succes

DESZ Voetbaldagen een groot succes Bekijk het fotoalbum!
Auteur: Henk Kuik.  Fotoalbum: DESZ Voetbaldagen.

Vrijdag 4 mei | ​Voor de zevende achtereenvolgende keer werden in de voorjaarsvakantie de DESZ voetbaldagen voor de jongste spelers en speelsters van onze vereniging gehouden.

Nadat de 107 deelnemers door Gerjan Kronenberg welkom waren geheten hing er voor ieder een mooi voetbaltenue klaar en kon in een circuittraining aan de voetbalcapaciteiten worden gewerkt.

In dit circuit werden de spelers door de trainers beoordeeld op hun "pingelcapaciteiten" en kregen daarvoor punten. Dit pingelcircuit werd mogelijk gemaakt door René Meulensteen's Voetbalschool. Van deze in voetbalkringen bekende school was Johan Scholten aanwezig. Aan het eind van de dag reikte hij in vier leeftijdsklassen een drietal prijzen uit, die door de voetbalschool ter beschikking waren gesteld, evenals voor iedere deelnemer een voetbal.

Het regenachtige weer op de maandagmiddag was een voorteken voor het stormachtige weer op de dinsdag. Toch werd er op deze weer volop gespeeld en evenals op de eerste dag was er weer een goed verzorgde lunch.

Op de derde dag, de woensdag, was er volop zon en onder werkelijk prachtige omstandigheden werd er weer volop getraind en was er een clinic voor de keepers. Deze werd verzorgd door keeperstrainer Stefan Post en de jeugdige Lex Feenstra, die na twee seizoenen PEC Zwolle, weer terugkeert bij onze vereniging. Ook deze dag had het keukenteam een lekkere lunch waarbij er gekozen kon worden tussen een frikandel of een kroket. Een compliment is hier op zijn plaats voor de mensen die de inwendige mens verzorgden gedurende de drie dagen.

Na de lunch waren er weer de onderlinge wedstrijdjes en werd er gestreden om de prijzen in de penaltybokaal waarbij penalty's genomen mochten worden op Lex Feenstra. Voor de winnaars was er een leuk cadeautje, ging ieder op de groepsfoto en kon er na afloop genoten worden van een heerlijk ijsje en kreeg elke deelnemer een certificaat mee naar huis

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
DESZ Voetbaldagen >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams