Nieuws

DESZ Voetbaldagen 2015 wederom geslaagd!

DESZ Voetbaldagen 2015 wederom geslaagd! Bekijk het fotoalbum!
Auteur: Gerjan Kronenberg.  Fotoalbum: DESZ Voetbaldagen 2015.

Donderdag 14 mei | ​In de meivakantie heeft DESZ voor de 3e keer de DESZ-voetbaldagen georganiseerd. Dit keer deden er maar liefst 98 deelnemers mee aan. Een nieuw record, wat aangeeft dat voorgaande edities in de smaak zijn gevallen.

Dit jaar stond het programma gepland van maandag 4 mei t/m vrijdag 8 mei. Op dinsdag 5 mei konden alle deelnemers en organisatieleden even tot rust komen tijdens de Bevrijdingsdag. Startdag 4 mei werd iedereen om 9:40 uur verwacht en netjes in de prachtige nieuwe "blauw/witte tenues" gezet. Firma Koos Slurink had dit keurig voor DESZ geregeld. Dank daarvoor!

Het dagprogramma voor de deelnemers van de DESZ-voetbaldagen bestond 's ochtends uit voetbalclinics en in de middag werd er gestreden om de Football League trofee. De 98 deelnemers werden ingedeeld in 8 vaste groepen en kregen van diverse trainers techniek trainingen aangeboden. De U-P-Y- moves vlogen weer voorbij en de JW-move was voor iedere deelnemer aan het eind van de week een koud kunstje... Verder vonden in de ochtend de voorrondes plaats voor de DESZ-voetbaldagen Penalty Award. Deze finale hiervan stond gepland op vrijdagmiddag.

Tussen de middag regelde de kantineploeg onder aansturing van Siepie Dijkslag een overheerlijke lunch, soep, knakworsten, kroketten, frikadellen werden o.a. geserveerd. Sommige deelnemers vonden de soep af en toe iets te "zout man"..maar dat werd in de middag netjes opgelost door het regelmatig aanbieden van bekers ranja...

Op woensdag vertrokken de kinderen iets eerder naar huis vanwege een naderende onweersbui. Dit pakte achteraf goed uit, omdat het om 15:00 uur met bakken uit de hemel kwam...

"Time flies when you're having fun..." en zo was het alweer vrijdag. In de ochtend de laatste clinics en in de middag de afsluitende finale van de Penalty Award, waar de finalisten Jordy Elfring probeerden te verschalken... Deze werd gewonnen door Bram Kerssies die niet één penalty zou missen. Janiek Overmars mocht zich kronen tot de winnaar van de Football League. Hij bleef Geanne Timmerman nipt voor..

Daarna werden de certificaten van deelname uitgereikt aan alle deelnemers en volgde een groepsfoto en een dankwoord voor alle vrijwilligers! Als laatste kreeg iedereen nog een fantastisch "Snoepers"-ijsje en werd het geheel muzikaal afgesloten door Zanger Tim..."ik heb de zee zien zakken in de zon"...de polonaise volgde als vrij snel.. :)

Ten slotte willen wij alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van deze grandioze week! Dat er nog vele edities mogen volgen..!!

Uitslag DESZ - Voetbaldagen Penalty Award

  1. Bram Kerssies
  2. Bart Marsman
  3. Jona Marsman

Uitslag DESZ -Voetbaldagen Football League

  1. Janiek Overmars
  2. Geanne Timmerman
  3. Joël Reinders
  4. Anouk Fakkert
  5. Bjardney v.d Vegte
  6. Tim Kerssies
  7. Sem Visscher
  8. Anouk van Wendel
  9. Justin Schokkenbroek
  10. Gijs Blomsma
Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
DESZ Voetbaldagen 2015 >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams