Nieuws

​DESZ strikt nieuwe trainers voor Vrouwen 1

Auteur: Bestuur DESZ.

Woensdag 2 januari | Na een lange zoektocht heeft DESZ nieuwe trainers gevonden voor het eerste vrouwenelftal. De oplossing lag eigenlijk erg dichtbij. Elco Winter en Rick Beens komen namelijk voor de groep te staan.

Elco Winter is natuurlijk geen onbekende voor DESZ. De afgelopen jaren heeft hij vele jeugdteams binnen onze vereniging onder zijn hoede gehad. Elco heeft hierdoor veel ervaring en heeft in het verleden de dames van DESZ al eens begeleid. Op dit ogenblik traint Elco de talenten van IJVV JO9-1. Aangezien dit de nodige tijd en energie kost, is gekozen voor een combinatie met Rick Beens. Rick is nieuw in het trainerswereldje maar door de samenwerking met Elco zal hij in staat zijn zich te ontwikkelen en kan hij zijn enthousiasme en kwaliteiten overbrengen op de dames.

Verder hebben wij Teun van der Linde bereid gevonden de beide heren te ondersteunen op de momenten waar dat nodig zal zijn. Hanneke Tulp zal ook onder leiding van deze 3 mannen de leidersrol vervullen.

DESZ wenst allen veel succes en plezier bij de club. Samen werken wij aan onze ambities op het gebied van vrouwenvoetbal!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ VR1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams