Nieuws

DESZ opent webshop voor club-kleding

Bekijk alle foto's!
Auteur: Sponsor- & PR-commissie. Foto's: 11

Vrijdag 30 augustus | Vanaf heden is jouw favoriete DESZ-kleding ook via een speciaal ingerichte webshop te verkrijgen. Zo heb je snel en gemakkelijk een fraai rood-wit (trainings)tenue in huis!

Bij DESZ lopen de jeugd- en seniorenteams inmiddels al een aantal jaren rond in tenues en trainingspakken van het merk Hummel. Een sportmerk dat kwaliteit levert, passend bij onze vereniging. Uiteraard is het ook mogelijk om kleding van Hummel voor individueel gebruik te kopen. Zo kun je ook buiten de wedstrijden om in een rood-wit tenue rondlopen en laten zien dat je een DESZ-er bent. Wat is er mooier dan dat?

Webshop
In samenwerking met onze kledingleverancier Sport-Inn heeft DESZ een webshop ontwikkeld zodat je vanaf heden ook online jouw sportkleding kan bestellen; gemakkelijk, snel en goedkoop. Niet alleen ontvang jij een fraaie korting op de producten, ook betaal je geen kosten voor de verzending en help je de club er (financieel) er verder mee.

Bestel je kleding nu online! ยป

Fysieke winkel
Liever eerst fysiek passen en voelen? Onze sponsor Koos Slurink uit Zwartsluis levert nog altijd een uitgebreid assortiment, bestaande uit trainingspakken, broekjes, sokken, scheenbeschermers en tassen. Ter plekke kunnen deze van bedrukking worden voorzien. Ook hier wordt alle kleding wordt geleverd door Sport-Inn uit Zwolle.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams