Nieuws

DESZ O19 thuis tegen Dos Kampen O19-2!

Auteur: Gerrald Bols.

Vrijdag 27 oktober | Zaterdag spelen we thuis tegen Dos Kampen uit Kampen. De ploeg o.l.v. Simon Mansvelder hebben nog maar 2 wedstrijden gespeeld in de competitie.

Er werden 3 punten behaald in 2 wedstrijden. Er werd gewonnen van WVF maar tegen ZAC gingen de Kampenaren er dik aan. Het doelsaldo van de gasten is dan ook negatief. Met 3 goals voor en 7 tegen is het op dit moment -4.

DESZ draait goed in de competitie. Met 12 punten uit 3 wedstrijden werd er nog niet verloren. Vorige week werd CSV'28 met maar liefst 11-1 verslagen. Het doelsaldo van de Sluzigers is ook positief. DESZ kreeg er tot nu toe 5 tegen en maakten er al 31.

Vorig seizoen had DESZ thuis weinig moeite met Dos Kampen er werd met 3-1 gewonnen. Uit was het een ander verhaal. Na een slechte wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2. DESZ zal er alles aan gaan doen om de punten in eigen huis te houden en dan zo de 5e overwinning op rij in de competitie te boeken. Maar dit zal dus geen makkie worden.

De mannen kan uw steun goed gebruiken. Er wordt afgetrapt om 12.00u. Kom dus zaterdag massaal naar Sportpark de Cingellanden in Zwartsluis en steun de rood-witten!

Tot zaterdag!!!!!!

#SamenDESZ.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams