DESZ MO15-1 verliest van IJVV MO15-1

Auteur: Carolien Mooiweer. Foto's: 4

Woensdag 13 september | ​Om 11:00 trapten we af in IJsselmuiden.

In het begin speelde DESZ veel op de helft van de tegenstander. Er waren kansen voor beide teams, maar er werd niet gescoord. Geanne raakt geblesseerd aan haar hand en kan niet meer door met keepen. Rosa gaat de laatste paar minuten op goal. Helaas krijgt DESZ gelijk een doelpunt tegen via de lat. Met 1-0 gaan we de rust in.

In de tweede helft keept Hannah. Er word bijna direct gescoord: 2-0. Niet lang daarna komt er weer een aanval, maar die wordt tegengehouden door de keeper. DESZ creëert een mooie kans, maar de bal gaat helaas naast. Dan gaat IJVV weer in de aanval en wordt het ook 3-0. Rosa geeft een mooie bal voor op Babette en die schiet hem in de goal: 3-1. Door een lange bal van de tegenstander wordt het 4-1. IJVV krijgt veel kansen, maar Hannah weet ze tegen te houden. Maar niet lang daarna scoren ze toch nog een keer. Eindstand: 5-1.