DESZ MO15 verliest bekerduel van Hierden

Auteur: Marit Vonk. Foto's: 4

Woensdag 6 september | Zaterdag 2 september stond de eerste bekerwedstrijd tegen Hierden op het progamma. Om 08:00 verzamelden de meiden bij DESZ. We begonnen met de opstelling, en daarna gelijk het veld op voor de warming up.

De eerste helft begon goed. DESZ zette gelijk druk maar Hierden liet zich niet zomaar voorbij spelen. Beide teams creƫerde kansen. Hierden had een goede kans maar gelukkig hadden we onze inval keepster Zjieny nog op doel. Ook DESZ had een paar goede kansen maar helaas niet goed genoeg. Dus gingen we de rust in met 0-0.

De tweede helft werd het steeds spannender. DESZ had weer een goede kans en die werd goed benut door Hannah. 1-0 voor DESZ! Maar een paar minuten later lukte ook Hierden het om een goal te maken. 1-1. Er volgden weer veel kansen voor beide teams. Helaas lukte het Hierden om in de laatste minuten nog een goal te maken. 1-2 voor Hierden. Jammer genoeg lukte het DESZ niet meer en eindigde de wedstrijd met 1-2 voor Hierden. Volgende week weer een nieuwe kans voor de meiden van DESZ!