DESZ MO15-1 verliest van SEH MO15-1

Auteur: Nynke Russchen. Foto's: 7

Zondag 5 november | DESZ MO15-1 speelde op 4 november thuis tegen SEH MO15-1. Kwart over 8 aanwezig om vervolgens 9 uur te beginnen. Denise bedankt voor het meespelen!

DESZ begon niet zo sterk en daardoor viel de 0-1 en de 0-2 al snel. We herpakte ons gelukkig snel en er kwamen mooie kansen die helaas niet benut werden. Lang bleef het 0-2, tot SEH weer door onze verdediging heen kwam en de bal in het net schoot. 0-3. Rust.

De 2e helft startte DESZ beter maar ook nu wou het niet lukken. De stand bleef dan ook niet lang 0-3. In de 2e helft vielen er nog eens 3 doelpunten voor SEH. We hoorde het fluitsignaal en de eindstand was 0-6.

Hopen dat de volgende wedstrijd beter gaat.