DESZ MD1 ziet FC Meppel kampioen worden

Auteur: Francesca Dijkstra.

Dinsdag 1 december | Vrijdag 27 november moest desz MD1 het opnemen tegen FC Meppel. Eerst natuurlijk een goeie warming-up en, daarna gingen we de wedstrijd spelen. In de eerste helft ging het heel goed ,Meppel had best wel vaak bal verlies.

We hadden best wel veel kansen want de bal was het meest voorin. Geanne (de keeper) had de ballen goed tegen gehouden. In de eerste helft stond het dus 0-0.

In de tweede helft had Meppel had veel corners, maar wij hadden ook een paar corners. Britt Boerhof nam de corner en schoot de bal er in. De verdedigers en de keeper deden goed hun best maar Meppel kreeg de kans om te schieten en de keeper kon de bal niet tegen houden

De eindstand is dus 1-1 Meppel had meer punten in de competitie. Daarom is Meppel kampioen.