DESZ MD1 neemt geen punten mee uit Meppel

Auteur: Kim Kleinpenning.

Maandag 7 maart | Zaterdag 5 maart. 8:00 aanwezig. Auto's verdelen en op naar Meppel. Aangekomen in Meppel naar de kleedkamers. Opstelling doornemen en op naar het veld. De wedstrijd kan beginnen.

De eerste helft ging goed. Wel was er een blessure voor Lisanne. Ze moest gewisseld worden. Er waren een paar kansen voor ons maar helaas lukte het niet om er een te scoren. Dit lukte FC Meppel jammer genoeg wel. De scheidsrechter floot de eerste helft af. Met 1-0 achter gaan we de kleedkamer in. In de kleedkamer tactieken bespreken en weer terug naar het veld. Het ging beter maar helaas weer geen doelpunt. Halverwege een tegen doelpunt. 2-0. De meiden deden er alles aan om nog een doelpunt te scoren maar helaas de wedstrijd was voorbij.