Nieuws

DESZ maakt nog kans op de periodetitel

Auteur: Tom Kisjes.

Vrijdag 29 maart | Dankzij de 3-1 overwinning van De Griffioen op The Knickerbockers, afgelopen donderdag, maakt DESZ nog kans op de periodetitel. Doordat De Pelikaan S de eerste periode in het bezit heeft, maken zij, logischerwijs, geen kans meer op de 2e periodetitel. De mannen van Leo Blom en Jan Derk Brandsma spelen morgen tegen DZOH uit Emmen terwijl Drenthina een uitwedstrijd heeft in Gramsbergen.

Door de nederlaag van The Knickerbockers maakt DESZ dus weer kans op de periodetitel, echter moet er dan gewonnen worden van DZOH. Wil DESZ de periode pakken dan zal Drenthina,dat in de 2e periode een voorsprong heeft van 2 punten én een beter doelsaldo, in Gramsbergen moeten verliezen.

DESZ treft dus een lastige tegenstander, uit bij DZOH boog DESZ een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Morgen is dus alles behalve een eenvoudige wedstrijd. Hierbij kunnen onze mannen de steun van onze supporters goed gebruiken! Aanvang wedstrijd 15:00, komt allen en support onze mannen naar de overwinning en de eventuele periodetitel!

1.Drenthina 8 gespeeld, 18 punten, doelsaldo +11

2. Pelikaan S 7 gespeeld, 16 punten, doelsaldo +20

3.The Kncickerbocker9 gespeeld, 17 punten, doelsaldo +6

4 .SV DESZ 8 gespeeld, 16 punten, doelsaldo +6


Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams