Nieuws

DESZ JO9-1 speelt eerste oefenwedstrijd tegen SC Genemuiden

Auteur: Paulien Weebers.

Vrijdag 26 augustus | Ondanks dat de vakantie nog in volle gang is, werd er afgelopen week alweer begonnen met de training voor JO9-1, ook wel bekend als F1. Deze trainingen werden bezocht door vrijwel alle spelers die al terug waren van vakantie en een logisch vervolg is zo vlak voor de start van het seizoen dan ook om een oefenwedstrijd te spelen.

En zo stond er voor zaterdag 20 augustus een oefenwedstrijd op het programma, en niet de minste, JO9-1 van Genemuiden was de gast. Om 9u werd het fluitsignaal gegeven en was het meteen Genemuiden wat volop in de aanval ging. Erg onder de indruk was Desz niet, er werd vol lef en zelfvertrouwen verdedigd. DESZ liet goed zien waar de afgelopen trainingen de aandacht heeft gelegen, voor de man komen, zorgen dat je aanspeelbaar bent, in een spekkie staan. Toch is het Genemuiden wat net met iets meer kracht en lef speelt waardoor DESZ al gauw op achterstand komt.Het verschil bij Genemuiden wordt echter maar door 1 of 2 spelers gemaakt daar waar het bij DESZ al een beetje op een collectief lijkt en dat biedt wellicht meer perspectief voor het komende seizoen dan het feit dat Genemuiden flinke cijfers wint.

Komende week wordt er weer lekker getraind en hopen we ook dat Desi zich weer bij de groep kan voegen.Helaas heeft keeper Jan van Wendel zijn bovenbeen gebroken waardoor deze vervangen wordt door Sylvan Kikkert. Jan, heel veel beterschap en kom maar vaak aanmoedigen!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams