DESZ JO19 verliest in doelpuntrijk duel en is uitgespeeld

Auteur: Gerrald Bols. Foto's: 43

Woensdag 22 mei | DESZ O19 heeft gisteren met 5-8 verloren van de rood-witten uit Emmen. VV Emmen kwam na 20 seconden al met 0-1 voor op Sportpark de Cingellanden. 6 minuten later verdubbelde de gasten de score.

Al snel deed DESZ wat terug. Max van Dijk schoot vanaf buiten de 16 meter de 1-2 binnen. Een kleine 10 minuten later benutte aanvoerder Feizi een strafschop en was de stand weer gelijk.

Tijdens de theepauze stond er een score van 3-4 op het scorebord in Zwartsluis. Van Eijken en Visser werden in de rust gebracht voor L. van Dijk en O'Dowd. Na de rust deed VV Emmen verder met wat ze voor de rust ook deden. En dat was doelpunten maken.

10 minuten voor het einde stond het scorebord op 3-7. Via Alaboud (2e van de avond) en Feizi (2e van de avond) deed DESZ nog wat terug. Maar in blessuretijd schoot Teuben aan alle hoop toch nog een eind.

DESZ O19 - VV Emmen O19 5-8 (3-4)

01' 0-1 VV Emmen
06' 0-2 VV Emmen
07' 1-2 M. van Dijk
16' 2-2 Feizi (Penalty)
22' 2-3 VV Emmen
32' 3-3 Alaboud
36' 3-4 VV Emmen

RUST
53' 3-5 VV Emmen
58' 3-6 VV Emmen
80' 3-7 VV Emmen
82' 4-7 Alaboud
85' 5-7 Feizi (Penalty)
90' 5-8 VV Emmen

Wissels:
46' van Eijken voor L. van Dijk (DESZ)
46' Visser voor O'Dowd (DESZ)
55' Cisse voor Aalderink (VV Emmen)
60' Zoutman voor Krabbe (DESZ)

GELE KAARTEN:
45' Klaver (DESZ)
74' Bijkerk (VV Emmen
81' ten Caat (VV Emmen)