Nieuws

DESZ JO19 krijgt ST Ens/FC Kraggenburg JO19 op bezoek

Auteur: Gerrald Bols.

Woensdag 12 oktober | Zaterdag spelen we thuis tegen de combinatieploeg uit de polder. De groen-witten o.l.v. Richard Nijboer, Andre Koster en Gert van Sinderen hebben een redelijke competitiestart. Er werden 9 punten gehaald uit 5 wedstrijden. Hiermee staan ze voorlopig op de 6e plek. Het doelsaldo van de ploeg uit Ens is ook positief. 15 goals werden er gemaakt en ze kregen er tot nu toe 11 tegen. Ens zal er alles aan doen om de 3 punten mee te nemen naar Ens. Afgelopen week werd er in Ens met 2-1 gewonnen van WZC Wapenveld. DESZ ging tegen deze ploeg nog met 3-0 onderuit in de beker.

DESZ dat een mindere start kent in de competitie. Met 2 gelijke spelen op vreemde bodem werd er tot nu toe 2 punten gehaald uit 5 wedstrijden. In de competitie haalde DESZ op eigen veld nog geen enkele punt. DESZ dat afgelopen zaterdag uit tegen HTC een dik verdiend punt overhield. De grote man bij DESZ was Yaniek Elken die alle 3 de goals voor zijn rekening kwam. 3-3 was hier de eindstand. Op dit moment staat de ploeg uit Zwartsluis op een 13e plek.

DESZ dat het aankomende zaterdag moet doen zonder Luke O'Dowd en Gijs de Haan. I.v.m. de vakantie zijn ze alle 2 weg. Joey Vinke kampt nog steeds met een hamstring blessure. Ook Kelvin Halfmouw is een groot vraagteken.

Zonder deze mannen gaat DESZ er alles aandoen om de 3 punten te behouden in Zwartsluis. De sluzigers kunnen de punten namelijk goed gebruiken.

De aftrap is om 12.00 op Sportpark de Cingellanden in Zwartsluis. De scheidsrechter van deze middag is Dhr. J. Kuperus.

De mannen kunnen dus alle steun gebruiken. Hopelijk zien we u zaterdag om 12.00 in Zwartsluis. Tot dan!!!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams