Nieuws

DESZ JO19 gaat op bezoek bij WZC Wapenveld JO19

Auteur: Gerrald Bols.

Maandag 31 oktober | Zaterdag spelen we uit tegen WHC Wapenveld. De ploeg van William van de Hoek en Benny en Mariska Niemeyer staat momenteel op een 10e plek. WZC Wapenveld dat in de bekerpoule door bekerde ten koste van DESZ verloor zaterdag bij Lelystad JO19-4 met 6-2. Door deze uitslag liggen de wit-blauwen nu ook uit het bekertoernooi. Wapenveld zit momenteel in een dipje. De laatste 2 competitie wedstrijden werden ook verloren. Uit bij WVF werd het 3-2. En ook in Ens werd er 0 punten gepakt. Combinatie Ens-Kraggenburg won met 2-1 van WZC Wapenveld.

DESZ is de competitie slecht begonnen. Met 5 punten uit 6 wedstrijden staan ze slechts op een 12e plek. Maar in de laatste 2 wedstrijden werden 4 punten gepakt. Je kunt dus zeggen dat DESZ de inhaalrace is begonnen. Bij HTC werd er 3-3 gespeeld. En 2 weken geleden werd er met 3-2 gewonnen van ST Ens-Kraggenburg.

DESZ dat zaterdag bij winst dus goede zaken doet richting de middenmoot. De selectie reist met 14 man af. Thomas Dekker, Jurgen Klaver en Egbert Terwel ontbreken.

De aftrap is om 12.00u op Sportpark de Monnikenbos in Wapenveld.

De mannen kunnen dus alle steun gebruiken. Hopelijk zien we u zaterdag om 12.00 in Wapenveld. Tot dan!!!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams