DESZ JO17-1 wint van Go Ahead Deventer

Auteur: Matthijs de Wit.

Woensdag 21 februari | De jongens begonnen de wedstrijd erg goed, want in de 5e minuut was het Riekelt, die op aangeven van Mika, de bal in het goal schoot. 1-0. Na deze goal ging het spel heen en weer, maar geen van de partijen slaagde erin om te scoren. In de 26ste waren het helaas de jongens van Go Ahead die een goal wisten scoren. In de laatste minuut van de eerste helft was het Mika die het lukte te scoren en dit keer was Riekelt de aangever. ​Rust 2-1.

Aan de kant van DESZ werden 2 wissels gedaan: Jasper kwam op de plek van Stan en Matthijs kwam erin voor Lars. De tegenstander was duidelijk wat scherper uit de kleedkamer gekomen dan DESZ, want Go Ahead had na 5 minuten spelen al de 2-2 gemaakt. In de 59ste minuut kwam Olaf voor Max in het veld. 3 minuten voor tijd wist Mika zijn 2e te maken en dit keer was het Kevin die de assist gaf. 1 minuut voor tijd werd Niels nog vervangen voor Mart.

Eindstand 3-2!