DESZ JO17-1 wint redelijk gemakkelijk van Be Quick'28 JO17-2

Auteur: Niels Vonk.

Zondag 10 december | Op zaterdag 2 december stond de wedstrijd DESZ JO17-1 - Be Quick’28 JO17-2 op het programma, om 12:00 uur werd er afgetrapt in Zwolle. DESZ begon slecht aan de wedstrijd en Be Quick’28 maakte daar gebruik van en creëerde wat kleine kansjes maar scoren lukte ze nog niet.

In de 25e minuut kwam er een goede steekbal van de kant van DESZ waardoor Mathijs 1 op 1 kwam tegen de keeper. Matthijs bleef rustig en schoot de bal langs de keeper in de linkerhoek. Door de 0-1 was DESZ daarna de hele helft de betere partij. Er kwam een voorzet van de rechterkant en Matthijs stond voor het doel en schoot de bal uit de lucht langs de keeper.

Ruststand 0-2

DESZ begon weer goed aan de 2e helft en kwam zo via Mika op 0-3, daarna creƫerde beide ploegen wat kansjes maar ze mochten er niet ingaan. In de slotminuten kwam er nog een voorzet van Be Quick'28 en die viel door een speler van DESZ in eigen goal. Na een paar minuten floot de scheidsrechter af, het duel eindigde in 1-3.