DESZ JO17-1 wint overtuigend

Auteur: Olaf Nieborg.

Vrijdag 6 april | Op zaterdag 31 maart stond de wedstrijd Hattem - DESZ op het programma.

Het begin van de wedstrijd was rustig beide ploegen kregen kansjes maar in de 12e minuut kwam Tom met een mooie pass op Mika die de 0-1 maakte. In de 34e minuut was er een vrije trap voor DESZ maar die was zonder resultaat. Niet veel later in de 37e minuut gaf Tom weer een mooie pass op Mika en die maakte de 0-2. Na 41 minuten gespeeld te hebben floot de scheidsrechter voor de rust

Ruststand: 0-2 DESZ.

In de rust werd er gewisseld Frank kwam in het veld en Willard maakte plaats.In de 46e minuut werd er vanuit een corner op de lat gekopt door Daan. Niet veel later was er een grote kans voor DESZ maar die werd net naast geschoten. Na die kans van DESZ kon Hattem aanvallen maar door een goede redding van Aron bleef het 0-2. Een minuutje later redde Aron ons nog een keer met een goede save. In de 52e minuut was het weer Aron die ons redde door knap keeperswerk. Toen werd er weer gewisseld Frank maakte plaats voor Roy. In de 59e minuut kwam Hattem op 1-2 maar drie minuten later maakte Mika er al weer 1-3 van. Het scoren ging in deze fase snel achter elkaar want in de 67e minuut scoorde Hattem de aansluitingstreffer 2-3. In de 68e minuut maakte Mika zijn vierde van de wedstrijd 2-4. In de 71e minuut kreeg DESZ een penalty en die werd benut door Mika 2-5. In de 75e minuut maakte Hattem de 3-5 maar in de 83e minuut was het wederom Mika die zijn zesde goal van de wedstrijd maakte. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

DESZ kon met opgeheven hoofd terugreizen naar Zwartsluis na deze terechte 3-6 overwinning in en op Hattem.
7 april staat de wedstrijd BAS - DESZ op het programma hopen op net zo'n resultaat als in Hattem.