DESZ JO17-1 wint nipt van JVC Dedemsvaart JO17-1

Auteur: Mart Sikkema.

Zaterdag 14 oktober | Op zaterdag 14 oktober kwamen beide teams kwamen goed uit de startblokken, maar na tien minuten scoorde Dedemsvaart.

Dedemsvaart kon alleen niet lang van deze voorsprong genieten, want amper twee minuten later kwam DESZ weer op gelijke hoogte. Door een goal van Riekelt Pierik na een mooie pass van Mika Esteie. Na deze goal nam DESZ het initiatief, maar er werd niet meer gescoord in de eerste helft. Ruststand: 1-1.

In de tweede helft kwam DESZ sterker uit de kleedkamer dan Dedemsvaart en met nog twintig minuten te spelen kwam DESZ op voorsprong door Mika Esteie die na een mooie pass van Riekelt het net kon vinden. 2-1. DESZ kreeg hierna nog een paar goede kansen maar die wisten ze niet te verzilveren. In de laatste paar minuten van de wedstrijd had Dedemsvaart nog een paar goede kansen, maar die gingen er niet in. Eindstand 2-1.