DESZ JO17-1 verspeelt wederom voorsprong tegen Be Quick’28

Auteur: Jasper Schuurman.

Zondag 17 september | De mannen van JO17-1 traden op 16 september aan tegen Be Quick’28, dit was de 3e bekerwedstrijd. Vorige week kregen de heren hevig aan de broek, er werd in Berkum met maar liefst 10-2 verloren! Alle hoop van de supporters was gevestigd op deze wedstrijd, zodat de vorige nederlagen zouden worden vergeten.

DESZ begon goed aan de wedstrijd en scoorde al vrij snel de 1-0, door een fantastisch schot van Olaf. Niet veel later werd er een overtreding gemaakt door Be Quick, en kreeg DESZ een vrije trap mee. De vrije trap werd prachtig binnengeschoten door Tom, 2-0. Circa 10 minuten later kwam het antwoord van Be Quick, 2-1.

Rust…. Lars werd gewisseld voor Niels, Stan voor Riekelt.

In de tweede helft werd Be Quick sterker en sterker, om deze reden besloot DESZ een derde wissel te implementeren, Max voor Matthijs. Korte tijd later werd ook Jasper gewisseld voor Kevin. Ondanks al de wissels werd DESZ zwakker en Be Quick sterker… Ze kregen de ene kans na de andere. In het slotakkoord maakte Be Quick gelijk, 2-2.

De week erop, 23 september, treden de mannen van JO17-1 aan tegen het gevreesde Go Ahead Deventer. Het belooft een heftig spektakel te worden, komt kijken!