DESZ JO17-1 verspeelt voorsprong tegen Wijhe'92

Auteur: Mika Esteie.

Maandag 9 oktober | DESZ kwam goed uit de startblokken, er werd hoog druk gezet en de tegenstander werd al snel op een achterstand gezet door Mika Esteie in de eerste minuut(1-0). DESZ bleef doorgaan op zoek naar de tweede goal, maar daarentegen werd er in de snelle counter de gelijkmaker gemaakt(1-1).

DESZ wist dat ze nu een antwoord moest geven en die kwam er, Tom O'Dowd gaf een goeie bal op Mika Esteie die hem beheerst achter de doelman legde (2-1). DESZ bleef maar doorgaan en uiteindelijk kwam er dan ook de 3-1, Kevin Zoutman gaf een pass op Matthijs De Wit en die maakte een geweldige solo door de verdediging van de tegenstander en schoof hem hard naast de keeper binnen. 3-1 is tevens ook de ruststand.

Na rust kwam de tegenstander duidelijker feller uit de kleedkamer ze kwamen al snel met de eerste kansen. In de 54e minuut scoorde de tegenstander dan ook de aansluitingstreffer (3-2). Wijhe bleef maar doorgaan en daar kwam dan ook wederom de gelijkmaker in de 66e minuut(3-3). Dit is dan ook de eindstand.