DESZ JO17-1 verslaat Be Quick'28 JO17-2

Auteur: Max van Dijk.

Donderdag 29 maart | Zaterdag 24 maart speelde DESZ JO17-1 de thuiswedstrijd tegen Be Quick '28 JO17-2. De wedstrijd begon om 12:00 op sport De Cingellanden in Zwartsluis

Na 7 minuten kwam Be Quick '28 op 0-1 door een corner maar 4 minuten later gaf Riekelt een goede voorzet op het hoofd van Mika die de bal goed binnen kopte. 1-1. DESZ zat goed in de wedstrijd, in de 13e minuut gaf Matthijs een goede voorzet op het hoofd van Daan die rakelings naast kopte. Na 29 minuten moest Be Quick '28 met 10 man verder spelen. Dit als gevolg van een verdedigende actie waarbij doorgebroken speler Mika naar de grond werd gewerkt. DESZ kreeg een vrije trap rond het 16 meter gebied maar helaas werd de vrije trap niet benut. Na 40 minuten spelen floot de scheidsrechter af voor de rust.

Ruststand 1-1.

In de 64ste minuut kwam DESZ dan eindelijk op de 2-1 voorsprong door een goede actie van Mika die vervolgens zelf de bal tegen de touwen schoot. Niet veel later maakte Mika zijn derde goal van de middag, 3-1 DESZ. In de slotfase van de wedstrijd hield Aron, onze doelman, in de 76ste minuut DESZ op de been door een goede redding. Na iets meer dan 80 minuten spelen floot de scheidsrechter de wedstrijd af. DESZ won de wedstrijd met 3-1.

0-1 speler Be Quick '28