DESZ JO17-1 verliest van koploper SVI

Auteur: Olaf Nieborg.

Zondag 12 november | ​Op zaterdag 28 oktober stond de wedstrijd DESZ - SVI op sportpark Cingellanden op het programma. De aanvang van de wedstrijd was 10:30. Door het vele blessureleed bij DESZ hadden we steun van Stijn en David uit JO17-2.

In de eerste helft hield DESZ goed stand tegen de koploper en waren er over en weer kansjes voor beide ploegen maar ze wisten niet te scoren.

In de tweede helft werd SVI wat beter en scoorden ze in de 60e minuut de 0-1. Niet veel later na de 0-1 werd het 0-2 in de 62e minuut. Er vond een wissel plaats in de 67e minuut David kwam erin voor Matthijs. Vijf minuten na de wissel werd het 0-3 voor de bezoekers.

Acht minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Stijn in de ploeg voor Riekelt. De scheids rechter floot af en DESZ kon tevreden terug kijken naar de wedstrijd tegen de koploper maar helaas gingen de punten mee met SVI.

Zaterdag 4 november staat voor DESZ de wedstrijd tegen Berkum JO17-2 op het programma in Zwolle dus hopen op de 3 punten.