DESZ JO17-1 verliest ruim van Berkum JO17-1

Auteur: Leon van Dijk.

Zondag 10 september | DESZ keek al wekenlang tegen de wedstrijd op wegens het verschil in klasse tussen deze twee ploegen, wat resulteerde in een zwak begin, alles ging op zijn elfendertigste zoals Chrissie dan zou zeggen. Ook Schuurman zag dit al met zijn scherpe ogen vanaf de warme dug out.

Hierdoor kwam Berkum snel op voorsprong door wederom een fantastische actie van de rechtsbuiten van Berkum die Niels te snel af was. Na een mooie verdedigende tackle van Leon kon hij er toch nog door een gelukje langs komen en de achterkant van het vinden.

De overige doelpunten zullen we maar niet in detail bespreken vanwege de hoeveelheid ervan, maar er kan wel verondersteld worden dat het niet aan Leon lag. DESZ kwam de rust uit met een pittige achterstand van 8-0. Toch was de motivatie niet aan de verkeerde kant en begon DESZ sterk aan de tweede helft.

Na enkele gevaarlijke momenten knalde Mika de bal adembenemend in de verre kruising. Hierna kreeg Matthijs nog een mooie diepe bal van de heer O'Dowd na een heerlijke dribbel, maar hij had last van zijn bovenbeen en kwam hierdoor net een stapje tekort. Toch herhaalde Mika exact zijn eerdere schot en maakte aldus weer een heerlijke treffer. Conclusie: DESZ werd de hele wedstrijd compleet van het kastje naar de muur gestuurd, maar ze hebben in ieder geval de tweede helft gewonnen!