DESZ JO152G speelt doelpuntloos gelijk

Auteur: Damian Jansen.

Maandag 24 september | Zaterdag 21 september om 10.00 uur verzamelen bij DESZ en gelijk in de auto naar Meppel. Gelukkig was de wedstrijd van onze trainers Arjan en Sander afgelast zodat zij mee konden voor de taktische bespreking. Helaas hebben wij in ons team nog geen vaste keeper. Maar gelukkig wou Thomas Stoter deze taak op hem nemen. In de verdediging begonnen vandaag: Angelina, Damian, Annelien, Nynke en Stephan. Op het middenveld: Britt,Caroline en Sanne Voorin: Ruben en Tiemen.

Om 11.00 uur werd er afgetrapt. We begonnen iets minder aan de wedstrijd dan MSC. De eerste helft speelde zich voor al af op het middenveld. Er kwam een kansje voor ons maar die ging net naast. Rust stand 0-0

Onze mee gekomen supporters gingen aan een lekker bakje koffie of thee (denk ik). Na een pep-talk van de coaches kwamen we met een goed gevoel weer het veld op. Helaas hadden ze bij MSC ook z'n pep-talk gehad want de tweede helft bleef ook gelijk op gaan. We hebben ons best gedaan om een doelpunt te scoren maar het is helaas niet gelukt. Dus de eindstand was hetzelfde als waar we mee begonnen zijn.