DESZ JO15-3G en Staphorst JO15-3 in evenwicht

Auteur: Max Kerssies.

Donderdag 3 november | 29 oktober 2016 De wedstrijd tegen Staphorst JO 15-3G ging in het begin van de wedstrijd gelijk op.

DESZ kreeg een paar kansen en Staphorst ook. Toen Staphorst een corner kreeg en Rienke de bal op de borst aan nam dacht de scheids hands te hebben gezien, dus kreeg Staphorst een penalty. De penalty werd genomen en onze keeper Jurjen redde de penalty.

Na deze strafschop ging de wedstrijd weer gewoon gelijk op tot het fluitsignaal klonk voor de rust.

Direct na rust kreeg Staphorst een kans en scoorde een doelpunt, omdat het veld glad en nat was, kon jurjen hem niet goed stoppen en gleed de bal binnen; 1-0. Na de goal van Staphorst ging DESZ er scherper tegen aan. Een poosje later kreeg DESZ kansen en Stijn scoorde een doelpunt na dat hij een Zidane had gedaan om de verdediger. 1-1. Staphorst toen ook weer veel aanvallen en scoorde de 2-1. Nog een aantal minuten te spelen en DESZ gaat nu vol voor een punt of meer. Tim geeft een goeie steekpass op Nick en Nick scoort in de verre hoek. 2-2. Even later klonk het laatste fluitsignaal.

Einde wedstrijd en de stand werd 2-2.