DESZ JO15-2G weet niet te winnen van CSV'28 JO15-4

Auteur: Lisanne Krabbe. Foto's: 18

Donderdag 2 november | Voor vandaag stond CSV op het programma. Wij moesten 70 minuten lang spelen met dezelfde 11 spelers. Want er moest 1 speler mee doen met een ander team en helaas waren er 2 geblesseerden. Druk houden was de afspraak voor vandaag….. En dat deden we de eerste 5 a 10 minuten.

In de 8e min wordt de bal naar voren gespeeld door Daniel en terug gelegd door Tiemen op Lisanne en schiet maar helaas mis. We houden druk en krijgen veel kansen maar helaas ze gaan er niet in. In de 24e min krijgt CSV een kans en ja hoor 0-1. Maar we gaan er boven op Laurens een mooi schot maar helaas over.

Ruststand 0-1

CSV blijft sterk en ja in de 41e min wordt het 0-2. DESZ krijgt weer een aanval en weer terecht in de handen van de keeper. Gelijk na deze aanval gaat CSV weer richting Tim maar hij houdt de bal tegen. Peter wordt onderuit getrapt, vrije trap. Lars neemt hem maar ook dit schot gaat over.

Het gaat gelijk op…

In de 55e min staat Remco voor het doel maar schiet hij op de paal. Gelijk daarna probeert Peter het maar zoals wel vaker recht in de handen van de keeper. In de 56e min haalt Max een tegenstander onderuit wat voor CSV een penalty wordt, 0-3. En dan gaat DESZ alleen nog maar schieten op het doel maar het levert niets op. Eindstand 0-3