Nieuws

DESZ JO15-2 wint verdiend

Bekijk alle foto's!
Auteur: Gerson Klaver. Foto's: 20

Dinsdag 6 november | Om 08:15 uur verzamelden wij bij DESZ en wij waren allemaal erg gemotiveerd om te winnen want bij winst kregen wij een taart van onze trainers! Wij moesten het deze zaterdag opnemen tegen een ploeg uit Zuidwolde, op een koude maar zonnige ochtend. Na een goede warming-up waren wij klaar voor de wedstrijd. De tegenstander had even veel punten als wij dus het was op voorhand een belangrijke wedstrijd.

Het ijs lag nog op het veld toen de scheids floot voor het begin van de wedstrijd. DESZ had in het begin het meeste bal bezit en daarom waren de eerste kansen ook voor de thuisploeg. Na ongeveer 20 minuten spelen werd Chiel Prikken weggestuurd en kon 1 op 1 met de keeper makkelijk afronden dus is het 1-0in het voordeel van DESZ.

Na de 1-0 kreeg de tegenstander een paar kansjes maar verder dan een paar schoten op de keeper en naast de goal kwamen ze niet. Joel Reinders wist het doel wel schoon te houden. Even later vanuit een hoekschop ,kon BrittBoerhof van dichtbij simpel afronden en de 2-0 op het scorebord zetten. Verder werd er in de 1 stehelft niet meer gescoord.

Na de thee gingen wij weer verder om de 2-0 verder uit te bouwen en/of vast te houden zodat wij na de wedstrijd een mooie sprong op de ranglijst konden zetten. De thuis ploeg was continu in de aanval maar de doelpunten bleven uit en de tegenstander kreeg nauwelijks kansen. Joel hield nog steeds het doel schoon na een prachtige redding toen een speler van Zuidwolde 1 op 1 kwam te staan maar die stuitte op de keeper zodat de nul nog steeds op het scorebord stond voor de tegenstander. De 3-0 kon niet uit blijven want DESZ werd steeds sterker, even later was het dan wel raak; door een klutsbal voor de goal kon Robbie Plat toch de 3-0 op het scorebord zetten, en even later floot de scheids voor het einde van de wedstrijd. Na deze mooie overwinning genoten wij samen van de beloofde en welverdiende taart .

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma want dan komt de koploper uit Uffelte op bezoek.

Wees sociaal en deel

Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams