DESZ JO15-2 speelt gelijk tegen de koploper

Auteur: Annelien Kuiken .

Maandag 12 november | Voor de wedstrijd gaven Arjan en Sander aan dat we prima kans hadden om te winnen, ook al was het de koploper. We begonnen allemaal gemotiveerd aan de wedstrijd en iedereen was er weer, dus we hadden vier wissels. Toen we op het veld aankwamen hadden we al gelijk door dat Uffelte geen reserves had, wat in ons voordeel werkte.

De wedstrijd begon, we startten gelijk in de aanval en speelden veel op hun helft. Soms was er een actie van hun kant, maar we waren redelijk aan elkaar gewaagd. Toen gaf een man van hun de bal erover heen en schoot de tegenpartij de bal erin. Wij lieten de kop niet hangen en gingen door met aanvallen. Er werd goed over gespeeld en iedereen werkte hard. Het lukte ons alleen niet om de gelijkmaker te maken. Daardoor gingen we met 0-1 de rust in.

In de rust werden we op gepept door de trainers, er was nog niets verloren en de kansen lagen aan onze kant. Hij moest er alleen nog in. Enthousiast kwamen we het veld weer op. Door goed druk zetten, kregen we een corner. Robbie nam de corner, Damian ving hem op en schoot hem erin. 1-1! Dit moesten we vasthouden. Uffelte was direct na de aftrap gevaarlijk dicht bij een doelpunt. Joël gaf goed redding, maar de druk van Uffelte werd wel groter. Er werd onrustiger gespeeld en het duurde even voordat we de druk weer terug hadden op Uffelte. In de slotfase werd het toch nog weer spannend voor het doel van ons, maar we hebben de 1-1 vast kunnen houden.

Top gespeeld en een punt gepakt tegen de koploper!