DESZ JO15-1 wint van WIJC dankzij een sterke tweede helft

Auteur: Leon van der Linden.

Zondag 24 september | Vandaag starten we met de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. DESZ begon thuis tegen SJO WIJC. De tegenstander begon goed aan de eerste helft. Ze kregen na 20 minuten de eerste kans na een sterke aanval van DESZ.

Als er 22 minuten gespeeld zijn krijgt de tegenstander een grote kans, gelukkig voor DESZ kwam de bal op de binnenkant van de paal. Na 25 minuten krijg Ali een mooie bal van achteruit om de 1-0 te maken jammer genoeg stopte de keeper het schot goed. De eerste helft zit erop.

In de tweede helft kreeg de tegenstander ook de eerste mogelijkheid gelukkig geen doelpunt. Na een kwartier loopt het bij DESZ Janiek en Ali krijgen allebei kans om te scoren maar helaas geen doelpunt. Na 23 minuten is het net toch gevonden Ali met een mooie loopactie en uiteindelijke kan Janiek hem er zo inlopen.

3 minuten later krijgt DESZ een penalty Sven schiet raak, loopt daarna direct na zijn vader, die donderdag geopereerd wordt. Een bijzonder moment. Vanuit een indirecte vrijtrap schoot Stijn mooi raak. 3-0. Einde wedstrijd, de eerste drie punten zijn binnen.