Nieuws

DESZ JO15-1 wint International Cup in Zwolle

Bekijk alle foto's!
Auteur: JO15-1. Foto's: 5

Maandag 3 juni | Afgelopen weekend sloot DESZ JO15-1 het voetballend seizoen af met een Internationaal toernooi. De Zwolle International Cup, georganiseerd door Be Quick ’28 en sv HTC. Met deelnemers uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en Schotland een prachtig jeugdtoernooi. Het team van trainer Albertjan Overmars en leider Gerard Broekhuizen wist iedere wedstrijd winnend af te sluiten en de Cup mee naar huis te nemen.

Zaterdag werd om 16:00 uur afgetrapt tegen het Duitse SG Rechterfeld/ Goldenstedt. Deze wedstrijd werd vrij gemakkelijk gewonnen. Eindstand: 6-0. De tweede en tevens laatste wedstrijd van dag één werd eveneens winnend afgesloten. Tegen KGB uit Bovenkarspel werd het uiteindelijk 2-1.

Op zondag stonden er wedstrijden gepland tegen Sarto, Suryoye en Helpman. Helaas had één tegenstander zich teruggetrokken uit het toernooi dus in plaats van vier wedstrijden ging het deze afsluitende dag uiteindelijk om drie te spelen wedstrijden. Met de nodige pauze momenten tussen de wedstrijden en door het uitvallen van één wedstrijd, was het een lange dag voor de selectie én supporters van DESZ JO15-1.

De eerste wedstrijd tegen Sarto uit Toilburg werd met 3-0 gewonnen en ook in de wedstrijd tegen Suryoye wist keeper Ferre de 0 te houden. Deze wedstrijd eindigde eveneens in een 3-0 winst.

In de laatste wedstrijd tegen Helpman was duidelijk te zien dat bij velen de rek er wel een beetje uit was. Het bleek een stuk lastiger om elkaar én het net te vinden. Uiteindelijk sloot DESZ JO15-1 deze wedstrijd af met een 1-0 winst en was het kampioenschap een feit. Met een fraaie beker voor de club en voor iedereen een medaille verlieten we de velden van Be Quick '28.

Een mooi toernooi met een goed voetballend JO15-1. Mooie acties, fraai samenspel, prachtige doelpunten; alles kwam samen en qua spel zagen we voor het eerst in weken weer waar dit mooie team samen toe in staat is.

Na ongeslagen kampioen te worden in de najaarscompetitie, zonder tegengoals, op 16 december 2023 en met in het tweede deel van de competitie een 8e plaats op de ranglijst in de Hoofdklasse, is de winst op dit Internationale toernooi een feestelijke afsluiter van seizoen 2023-2024.

Meer nieuws van DESZ JO15-1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams