DESZ JO15-1 verdeelt de punten bij Fit Boys JO15-1

Auteur: Sem Visscher. Foto's: 26

Zondag 17 april | Na helaas een gelijkspel tegen d' Olde Veste, moesten we een week erna alweer om 07:30 aanwezig zijn bij DESZ. Na een reis van 40 min waren we aangekomen bij het sportpark van Fit Boys. Toen we daar aan waren gekomen kregen we te horen dan Oscar zich verslapen had, dit is natuurlijk geen goed begin van de wedstrijd/dag.

Na een goeie warming-up hadden we allemaal vertrouwen in de wedstrijd dat hij goed ging verlopen. En al na een paar minuten, door een geweldige lange bal van Sem Boerhof, scoorde Quinten de 0-1. Maar van deze voorspong konden we niet heel lang genieten, want kort na de goal van DESZ scoorde Fit Boys de 1-1.

Verder ging de wedstrijd gelijk op en beide teams hadden kansen, alleen die gingen er maar niet in.

In de rust kregen we een peptalk van Arjan en hierdoor hoopten we allemaal dat we nog een goal gingen scoren.

Aan het eind van de wedstrijd werd Quinten nog hard onderuit gehaald op de rand van de 16 meter lijn door een verdediger van Fit Boys. Hiervoor kreeg hij een gele kaart, alleen de scheids wist niet dat als je een gele kaart pakt, dat je dan 10 minuten uit het veld moet. Dus na een kleine discussie met de scheids, moest de verdediger alsnog het veld uit.

Door deze overtreding kregen we een vrije trap, alleen lukte het Sem niet om hem erin te krijgen.

Na deze gele kaart speelde Fit Boys beter dan DESZ zelfs met een man minder, maar gelukkig lukte het DESZ om alle acties van Fit Boys te stoppen zodat ze niet voor komen te staan.

Alleen uiteindelijk lukte het niet om te scoren en werd het dus 1-1.

Volgende week moeten we aanwezig zijn om 08:00 om thuis tegen Staphorst JO15-1 te voetballen. En hopelijk gaan we deze wedstrijd wel winnen!