DESZ JO15-1 speelt gelijk tegen vv Oldeholtpade JO15-1

Auteur: Jelmer Meijerink.

Donderdag 26 oktober | Het was half 8 op de Cingellanden en daar kreeg DESZ nog wat laatste instructies en konden we vertrekken naar Friesland .

Eenmaal aangekomen volgde de nieuwe warming up en daarna het startsignaal DESZ JO15-1 tegen vv Oldeholtpade JO15-1 is begonnen. En al heel gauw komt DESZ achter met een voorzet vanaf de linker flank en is het een koud kunstje voor de spits van Oldeholtpade om hem in te schieten. Maar gelukkig werd deze goal afgekeurd vanwege buitenspel. Dus 0-0. Maar DESZ slaapt nog steeds zelfs de tegengoal schud ze niet wakker daarom dus ook een best wel slechte eerste helft. Maar wonder boven wonder weet DESZ toch een goal te maken Sven legt de bal op Stijn en schiet de bal in 0-1, zou je denken maar helaas ook deze goal werd afgekeurd.

Einde eerste helft

En dan de tweede helft DESZ is wakker maar alsnog valt al vrij snel in de tweede helft de tegen goal 1-0. Maar DESZ blijft gaan en weet zo weer een grote kans te creëren maar ook deze goal word afgekeurd. En dan naar goed samenspel word er een kans gecreëerd voor Quinten alleen hij schiet deze net naast. En dan begint DESZ echt goed kansen te krijen. DESZ is de laatste 20 minuten veel sterker en weet daardoor dus ook vanaf een corner te scoren iedereen stond in de vijf het was een rommelige goal voor het doel maar hij werd gemaakt door Ali. DESZ heeft daarna nog heel veel kansen om het te beslissen. Bijvoorbeeld de actie van Sven,hij passeert twee man en slingert de bal voor op Jona maar Jona werd geduwd door de keeper alleen de scheids wilde hier niks van weten. En daarna klonk dan het eindsignaal.

DESZ speel gelijk tegen de nummer 2 maar blijft 1ste staan.