DESZ JO15-1 redt het niet tegen Fit Boys

Auteur: Bram Kerssies. Foto's: 9

Zaterdag 28 mei | ​Het was een vroege ochtend voor de spelers van DESZ. Na nog maar net de nacht van Zwartsluis achter de rug te hebben, stonden de spelers van DESZ toch al om 8:00 op het terrein van DESZ. Toch werd niet iedereen op tijd wakker, dus moest trainer Jordi op pad om ervoor te zorgen dat iedereen er toch was.

Om 8:45 uur klonk de scheidsrechtersfluit en is de wedstrijd tegen Fit Boys begonnen. DESZ is nog niet helemaal wakker en staat binnen een paar minuten al op 0-1 achterstand. DESZ begint nu langzaam steeds beter te voetballen en creëert kansen. Na een paar goeie schoten op goal kan DESZ hem er helaas nog niet inschieten. Nu eerst rust en hopen dat het de tweede helft wat meer geluk heeft.

De spelers van DESZ komen het veld weer op, nu in een wat aanvallendere opstelling om de achterstand om te buigen. DESZ begint goed aan de tweede helft. De bal word snel terug veroverd na balverlies, en hierdoor kan DESZ blijven aanvallen. De kansen blijven maar komen, maar het zit niet mee en de bal gaat de goal maar niet in. Zo krijgt Hugo nog een enorme kans alleen ook die kan het doel niet vinden.

Na een aanval van DESZ krijgt Fit Boys weer de bal. Hierdoor krijgen ze een snelle aanval en schieten ze de bal er met geluk in. 0-2 voor Fit Boys. Snel hierna volgt er weer een aanval voor Fit Boys, en ook deze word goed benut en gaat erin. 0-3 voor Fit Boys. DESZ krijgt nog een paar kansen alleen het wil maar niet lukken. De scheidsrechter fluit en de wedstrijd is afgelopen.

Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Heerenveen. Hopelijk heeft DESZ hier iets meer geluk.