Nieuws

DESZ JO15-1 ongeslagen kampioen zonder tegengoal

Bekijk alle foto's!
Auteur: Marian Overmars. Foto's: 222

Zaterdag 16 december | Het is DESZ JO15-1 gelukt om na een overtuigende zege op S.C. Rouveen JO15-1 ongeslagen kampioen te worden. Extra bijkomstigheid is dat dit gelukt is zonder een tegengoal te incasseren in deze najaarscompetitie. Een mijlpaal!

Op deze grijze zaterdagmorgen werd om 10:30 uur afgetrapt in Rouveen. Een kampioenswedstrijd kun je vaak kwalitatief gezien niet tot de beste rekenen. Dit was ook deze wedstrijd het geval. Het duurde tien minuten voordat Julian, na hard werken van Ivo via een assist van Boris tot scoren kwam. Na een half uur spelen kwam de score op 0-2 door een doelpunt van Boris na een perfect afgemeten voorzet van Julian. Dit was tevens de ruststand.

Tien minuten na de rust kwam de score op 0-3 wederom door Boris, dit maal na aangeven van Jorrit. Hij schoot met links via binnenkant paal knap binnen. De 0-4 en tevens eindstand werd kort hierna bepaald door Jorrit. Na een uithaal van Lyam op de kruising kwam de bal terug op het lichaam van Jorrit en rolde op die manier binnen.

De ploeg van Albertjan Overmars en Gerard Broekhuizen mag zich na de winterstop opmaken voor de Hoofdklasse. Een knappe prestatie. Na afloop werd het team toegesproken en gefeliciteerd met deze mijlpaal, ook binnen DESZ, van ongeslagen kampioen zijn zonder ook maar één tegengoal te incasseren.

Na de nodige kampioensfoto's werden de kampioensshirts uitgedeeld en werd de dag feestelijk afgesloten in de kantine op Sportpark Cingellanden. Een topdag voor de jongens én het meisje van JO15-1. Op naar de Hoofdklasse!

Wij danken Jan Willem Oldenbeuving voor de beelden van deze memorabele wedstrijd!


Meer nieuws van DESZ JO15-1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams