DESZ JO15-1 geeft Steenwijkerwold pak slaag in bekerwedstrijd

Auteur: Quinten Dijkstra. Foto's: 28

Maandag 13 september | Na een slechte wedstrijd van vorige week tegen de Blesse waren er weer nieuwe kansen. De JO15-1 nam het op tegen Steenwijkerwold. DESZ JO15-1 staat onder leiding van Arjan Krabbe en Jordy Elfring.

De JO15-1 moest vandaag vroeg uit de veren. Nog niet iedereen was helemaal wakker. Al gauw begint de eerste helft. In de eerste helft ging het mooi op en neer. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Al na een tijdje valt het eerste doelpunt van Joey. Maar al gauw na de aftrap letten we niet goed op en scoort Steenwijkerwold de 1-1. En vlak voor de rust scoort Joey nog de 2-1. Met een voorsprong gaan we de rust in.

Na de rust gaat DESZ steeds meer voetballen. DESZ krijgt een corner en Sem krijgt de bal heel mooi voor de goal en Joey maak een hattrick. De JO15-1 van DESZ speelt Steenwijkerwold helemaal weg. Er waren nog een paar kansen en een vrije trap voor Steenwijkerwold maar daar bleef het ook bij. Daarna uit de opbouw van achter naar het middenveld speelt Sem een hele mooie diepe bal richting Imre die de bal in één keer vol het doel in schiet. Maar daar blijft het niet bij even later scoort Hugo ook nog. Eindstand 5-1 winst voor JO15-1 van DESZ.

Volgende week zaterdag spelen we tegen SC Genemuiden JO15-2 om 10:30