DESZ JO15-1 deelt wederom de punten

Auteur: Milan Vos.

Dinsdag 5 oktober | Voor de tweede keer in een week tijd deelt DESZ JO15-1 de punten met zijn tegenstander. Deze keer met SJO RVLC JO15-1 uit Idskenhuizen

De wedstrijd begon wat saai de 1e 15 minuten. Er werd wat heen en weer gespeeld en de spelers konden niet echt loskomen.

Maar door een foutje op het middenveld bij DESZ kwam de bal ongelukkig bij de tegenstander terecht, die met een stift over onze keeper de 0-1 maakte.

Door goed druk te zetten in de 25e minuut kon Bart de bal naar Imre passen die de bal goed af gaf aan Cas en hierdoor de 1-1 kon maken.

3 minuten later profiteerde Cas weer door een slechte terugspeelbal op de keeper van de tegenstander en scoorde de 2-1.

Een mooi afstandschot van Joey gaat helaas over, maar DESZ wordt gretiger. DESZ had nog een mooie kans op de 3-1 door een voorzet van Oscar op Cas, die helaas net naast kopte. Er wordt nog mooi overgespeeld door Oscar Joey en Desiree maar de ruststand is 2-1.

De 2e helft beginnen de jongens en meid goed, er komt nog een kans voor Imre die voorlangs ging. De tegenstanders kregen nog een vrije trap, welke ze niet hebben benut.

In de 12e minuut wordt het dan nog 2-2. Kort daarna volgde de 2-3. De tegenstander krijgt meerdere kansen, veel gedoe voor het doel van DESZ, maar de bal mocht er na meerdere schoten niet in.

Hierna volgt er een mooie kans door een voorzet van Imre op Cas, deze gaat net voor de goal langs. De 3-3 wordt gemaakt door een mooie vrije trap van Sem, die op afstand de bal in het doel schiet. Desz wordt wat feller wat weer kansen geeft maar de stand blijft 3-3.

Op naar de volgende wedstrijd: Heerenveen is dan de tegenstander en reizen we af naar Friesland.