DESZ JO13-3G speelt goed maar verliest wel.

Auteur: Annemiek Mooiweer.

Donderdag 3 november | ​Om 9.00 trapten we af tegen MSC JO13-3. Al vroeg in de wedstrijd dacht MSC een doelpunt te hebben gemaakt. Jammer maar helaas, het was buitenspel dus de goal werd afgekeurd. MSC schiet nog een paar keer op doel, maar Jorn weet de ballen goed tegen te houden. Angelina verlost Jorn van nog meer aanvallen door de bal uit het doelgebied weg te schieten.

Ook DESZ is veel aan bal en krijgt mooie kansen. Daniek geeft een heel mooi schot maar mist 'm net. Jammer hoor, want hij was verdiend! Gelukkig lukt het haar even later wel en staat DESZ met 1-0 voor. MSC laat het er niet bij zitten en maakt kort daarna 1-1 en alsof dat nog niet genoeg is ook nog 1-2.

Het is rust, tijd voor een peptalk van de trainers in de kleedkamer. Daarna beginnen we vol frisse moed aan de tweede helft.

Weer een mooie aanval van DESZ door de keeper van MSC ook heel mooi gevangen. Het zit ook niet mee! Dan maakt DESZ een overtreding en een vrije trap voor MSC volgt. Een hard schot dat Jorn niet meer tegen kan houden. Het is 1-3. Lisanne wordt getrapt op haar enkel en kan niet meer verder. Ze gaat eruit en wordt gewisseld met Victor. Dan zet Sander nog een aanval in, maar helaas raakt hij de bal halverwege kwijt. Het lukt MSC om nog een vierde doelpunt te maken: 1-4. Dan fluit de scheidsrechter af.

Het was een leuke wedstrijd, iedereen heeft erg goed gespeeld!