DESZ JO13-3G nog steeds ongeslagen!

Auteur: Lisanne Krabbe. Foto's: 8

Zondag 9 oktober | Iedereen verzamelen en op naar de kleedkamers. Omkleden in de mooie Kermit de kikker pakjes. En op naar het veld met een goede warming up moest het wel goed komen. Pasjes controleren en dan het fluit signaal van scheidsrechter Johan Kuperus.

DESZ gaat gelijk goed van start. Langs de lijn werden door de trainers direct goede aanwijzingen gegeven: "Gelijk druk er op werd er geschreeuwd". Het gaat aardig gelijk op. Een paar goede aanvallen vanuit het middenveld op Ruben. Mooi schot op doel maar helaas mis. Dan in een keer komt SVN en veroverd de bal op het middenveld en uit het niets de 0-1.

Hierna is er veel onrust bij SVN in de verdediging maar DESZ weet een lange tijd het doel niet te bereiken. Gelukkig valt er dan toch de 1-1 met een mooi schot van Daniek. In de 1e helft begint DESZ met wisselen en een nieuwe opstelling moest effect geven. Maar helaas SVN weet ook de 1-2 te maken. Dan is het tijd voor rust.

2e helft

Met z'n allen in de kleedkamers overlegt wat er nou beter moet. Er werd een wissel toegepast Sander op de wissel en Annelien erin. Lisanne schuift naar voren en Annelien begint op voorstopper. Met goede moed begonnen we weer. DESZ krijgt wel 5 kansen maar de bal wil er echt niet in. En uit eindelijk bij poging 6 gaat de bal erin 2-2. Het is net een flipperkast bij het doel van SVN. En uit eindelijk komt dan vanuit de corner gelukkig nog de 3-2.

YES!!!! Weer 3 punten binnen. Het was een spannende wedstrijd maar de punten zijn binnen.