DESZ JO13-3G niet opgewassen tegen SC Genemuiden JO13-5

Auteur: Nynke Russchen.

Maandag 12 september | ​Afgelopen donderdagavond speelde DESZ JO13-3G een oefenwedstrijd tegen Genemuiden SC JO13-5. Britt Schipper bedankt voor het meespelen.

Genemuiden maakte snel een doelpunt. 0-1. Al snel daarna speelde Britt Boerhof een mooie assist op Daniek Weys en de bal belande met een mooi afstandsschot in het doel. 1-1. 1 minuut later maakte Genemuiden de 1-2. Daarna volgde ook de 1-3. Het was rust.

We waren nog maar net begonnen aan de tweede helft of Genemuiden had het 1-4 gemaakt. Toen volgde ook de 1-5 en de 1-6. Maar toen kreeg Britt Schipper de bal en ze rende naar het doel toe, stond oog in oog met de keeper en schoot de bal in het doel. 2-6. De scheidsrechter floot en de wedstrijd was afgelopen.